Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (2024)

Praktijk voor orthodontie
in Breda

Op zoek naar een goede orthodontiepraktijk in Breda? Bij Orthocenter ben je aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past, én hoe jij straks met een mooi en stralend gebit onze praktijk verlaat. In onze moderne praktijk kun je terecht voor een persoonlijke en deskundige behandeling. Wij werken met hoogwaardige materialen, moderne behandelmethodes en een goed opgeleid team waar wij trots op zijn. Hiermee komen we tot de beste resultaten.

In onze orthodontiepraktijk in Breda sta jij centraal. Vertel ons jouw wensen en behoeften en samen bepalen we welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Samen met de arts bespreek je welke behandeling geschikt is voor jou en tot het gewenste resultaat zal leiden. Een stralende lach en meer zelfvertrouwen; dat is waar wij voor gaan! We heten je van harte welkom bij Orthocenter Breda.

In onze orthodontiepraktijk kun je niet alleen rekenen op onze deskundigheid, máár heb je nog verschillende andere voordelen, namelijk:

  • Praktijk goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst

Orthocenter Breda: ISO gecertificeerd, kwaliteit is belangrijk
Orthocenter Breda is officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die binnen de orthodontie gelden. In de praktijk in Breda houden we de kwaliteit continu op peil en streven we altijd naar beter. Ons team beschikt over de kennis en kunde met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie.

Wij zien je graag binnenkort in onze praktijk!

Bij onze praktijk kan je terecht voor

  • Invisalign
  • Vaste beugels
  • Onzichtbare beugels
  • Uitneembare beugels
  • Retentiebeugels

    Onze praktijk in Breda is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. De inrichting van de behandelruimte en wachtkamer is open, ruimtelijk en licht. Je wandelt er met een fijn gevoel naar binnen en dat vinden wij belangrijk. Wij willen namelijk dat jij je bij ons prettig voelt. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met je privacy. Bij onze praktijk in Breda is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is onze praktijk op steenworp afstand van de bushalte.

    Ons team bij Orthocenter Breda

    Ben je al nieuwsgierig naar het team dat zich straks over jou gaat ontfermen? Het team van Orthocenter Breda bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Zij sullen straks de beugelbehandeling uitvoeren. Samen zorgen zij ervoor dat jij in onze praktijk een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt waar je later nog veel profijt van hebt. Ons team zal er alles aan doen om het gewenste resultaat te halen. We stellen graag onze tandarts voor orthodontie, die ook onze praktijkmanager is, aan je voor. Hieronder lees je meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

    Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (1)

    Lucía Fernández

    Tandarts voor orthodontie

    MSc Ortodoncia

    BIG-nummer: 99918293902

    Lid van: VTvO

    Lucía Fernández Corral is ‘tandarts voor orthodontie’. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Lucia is praktijkmanager van Orthocenter Breda.

    Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de University of Rey Juan Carlos in Madrid, specialiseerde Lucia zich aan de Universiteit Álcala de Henares in Madrid in de orthodontie. Tijdens haar studie werkte Lucia als orthodontieassistente. Nadat zij was afgestudeerd werkte zij als orthodontist in twee praktijken in Madrid.

    * De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

    Vragen die je misschien al hebt

    Bij het nemen van een beugel is het belangrijk om er goed over na te denken, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Dit heb je waarschijnlijk al een beetje gedaan, én misschien roept dat al wel de nodige vragen op. Er is veel mogelijk op het gebied van beugels, zo zijn er ook bijvoorbeeld onzichtbare beugels, maar welke is nou het meest geschikt voor jou? Twijfel je of een beugelbehandeling noodzakelijk is? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Wij beantwoorden graag al je vragen. Bekijk onze veel gestelde vragen, misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt. Anders kun je je vraag stellen aan het team van Orthocenter Breda.

    Eerste hulp bij beugelongemakken

    Wanneer er iets mis is met een beugel, is het raadzaam tijdens openingstijden contact op te nemen met de praktijk. De receptioniste maakt dan een afspraak om de klacht te verhelpen. Krijgt u ’s avonds, in het weekend of op vakantie problemen, kijk dan eerst of u het probleem kunt verhelpen via onze Ortho EHBO.

    Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

    Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

    Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

    Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

    1. Online via het inschrijfformulier.
    2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

    Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

    Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

    Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

    Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

    Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

    Korte afspraken (max. 15 minuten): 25,27 euro
    Afspraken die langer dan een kwartier duren: 50,54 euro

    Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (2)

    Heb je een andere vraag?

    Vind hier je antwoord

    Schrijf je in voor een eerste consult

    Dit kan uiteraard ook gewoon als je nog niet zeker weet of een beugel nodig is. De kosten voor deze afspraak bedragen 26,75 euro. Onze medewerkers nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor een eerste consult. Wij bespreken dan ook wat je kunt verwachten van de eerste afspraak.

    Let op: ben je ooit al eens in één van onze praktijken geweest? Neem dan contact op met de praktijk of vul het contactformulier in.

    Stap 1 - 4

    Aan de slag met een mooie lach

    Wil je een afspraak maken voor een eerste consult voor jezelf of voor je kind bij een van onze praktijken? Dit kan uiteraard ook gewoon als je nog niet zeker weet of een beugel nodig is. De kosten voor deze afspraak bedragen 26,75 euro. Let op: ben je ooit al eens in één van onze praktijken geweest? Neem dan contact op met de praktijk of vul het contactformulier in.

    Stap 2 - 4

    Je persoonsgegevens

    Stap 3 - 4

    Je contactgegevens

    Stap 3a - 4

    Je contactgegevens

    Stap 4 - 4

    Als laatste nog 2 vragen

      Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (3)

      Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (4)

      Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (5)

      Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (6)

      Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (7)

      Orthocenter Breda | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat (2024)
      Top Articles
      Latest Posts
      Article information

      Author: Allyn Kozey

      Last Updated:

      Views: 6211

      Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

      Reviews: 90% of readers found this page helpful

      Author information

      Name: Allyn Kozey

      Birthday: 1993-12-21

      Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

      Phone: +2456904400762

      Job: Investor Administrator

      Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

      Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.