- Hun har betydd mye for meg (2024)

Omer Bhatti (37) er godt kjent for det norske folk som en fremragende danser og artist - men best kjent er han nok for den mye omtalte relasjonen med Jackson-familien i USA.

Bhatti var god venn med avdøde Michael Jackson og er fremdeles nære barna hans Paris (24), Prince (25) og «Blanket» (20).

Denne uka var det duket for premiere på den etterlengtede storfilmen «Avatar: The Way of Water». Bhatti møtte opp på den røde løperen sammen med sin kjæreste, Alisa, og der slo han av en prat med «God kveld Norge».

- Veldig fint

Bhatti er stort sett en veldig privat person, og er ikke den første som letter på sløret om kjærestelivet. Overfor «God kveld Norge» kan han likevel fortelle at han og kjæresten Alisa har det bra sammen.

- Vi har vært sammen i nesten tre år, men har sånn «førstegangs forelskelsesfølelse», så det vil jeg si er bra, forteller han til «God kveld Norge».

Det begynner å bli nesten tre år siden man sist fikk et glimt av paret sammen i offentligheten. Årsaken skal ifølge Bhatti være både at kjæresten er litt sjenert, og at hverdagen de siste åra har vært preget av pandemi.

- Hun har betydd mye for meg (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6348

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.